در این مطلب با آموزشگاه آرایشگری دترلند، بهترین آموزشگاه آرایشگری در تهران همراه باشید. راهنمایی های زیر شما را با گلیتر و نحوه استفاده از آن در آرایش آشنا می کند.
آموزشگاه آرایشگری دترلند با مجوز فنی حرفه ای و با ضمانت یادگیری حرفه ای برای ورود به بازار کار در رشته های آموزش آرایشگری مانند آموزش کار با تجهیزات تراپی مو، آموزش کرم سازی، آموزش پدیکور پا و .... هنرجو می پذیرد. برای اطلاعات بیشتر و دریافت هزینه ها به سایت deterland.com مراجعه کنید.
گلیتر چیست؟ زرق و برق، رنگ، درخشندگی و … همه این ها صفاتی هستند که می توانید در ذرات کوچکی به نام گلیتر پیدا کنید. اما گلیتر چیست؟ آیا تا به حال نام آن را شنیده اید؟ آیا می دانید که این ذرات کوچک چه تاثیری بر صنعت مد و زیبایی گذاشته اند؟ اگر شما هم دوست دارید آرایشتان زرق و برق بیشتری داشته باشد، حتما از این ذرات کوچک جذاب و دوست داشتنی استفاده کرده اید.
گلیترها کاربردهای مختلفی دارند. اما اگر از آن ها برای زیبایی و آرایش استفاده می کنید، می توانند جزو بهترین انتخاب ها برای مجالس عروسی و جشن های خاص باشند. برای اینکه با این محصول شگفت انگیز بیشتر آشنا شوید تا انتهای مطلب با ما همراه باشید. ما تمام آنچه را که باید درباره گلایتر و کاربرد آن ها در صنعت زیبایی و آرایش بدانید به شما می گوییم. همچنین، برای اینکه نحوه استفاده صحیح از اکلیل ها در میکاپ را یاد بگیرید، پیشنهاد می کنیم که در دوره آموزش گریم و میکاپ شرکت کنید.
گلیتر چیست و چه کاربردی دارد؟
گلیتر (Glitter) در انگلیسی به معنای زرق و برق است که ما در فارسی به آن اکلیل می گوییم. این محصول اساسا پلاستیکی است و در صنایع مختلفی مانند صنایع دستی، تزئینی و آرایشی از آن استفاده می شود. امروزه بیشتر گلایترها از ترکیب آلومینیوم و پلی اتیلن ترفتالات (PET) ساخته می شوند. همچنین برخی از انواع اکلیل که در صنایع دستی کاربرد دارند از فلز و شیشه ساخته می شوند. اما گلیترهای آرایشی معمولا محصولات درجه یکی هستند که در تولید آن ها مواد و پلاستیک های غیرسمی به کار رفته است.
همچنین شکل برش ذرات اکلیل های آرایشی به صورت گرد و بدون زاویه است تا برای پوست و چشم شما مشکلی ایجاد نکند. گلیترها از نظر رنگ، شکل ظاهری، اندازه و کاربردشان به انواع مختلفی تقسیم می شوند که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم.
انواع پودر گلیتر
گلایترها از نظر رنگ بندی و شکل ظاهری به دسته های زیر تقسیم می شوند:
۱. گلایتر متالیک
این محصولات رایج ترین و محبوب ترین انواع اکلیل ها برای بدن هستند. گلایترهای متالیک از فلز ساخته نشده اند. علت این نام گذاری نحوه درخشش خارق العاده آن هاست. این نوع پودرهای پرزرق و برق دارای رنگهای جذاب و زیبایی هستند و ماده اصلی برای طراحی روی بدن محسوب می شوند.
۲. گلیتر هولوگرافیک
این اکلیل ها نور تابیده شده را به صورت چند رنگ ساتع می کنند. به نظر می رسد هر تکه کوچک گلیتر شامل ۳ تا ۴ رنگ درخشان است! می توانید این گلیترهای هولوگرافیک را با متالیک ترکیب کنید تا ظاهر شیک تری داشته باشید.
۳. اکلیل های رنگین کمانی
گلیترهای رنگین کمانی سایه های ملایم پاستیلی را از خود ساتع می کنند و درخششی آرامش بخش دارند. افزودن ۳۰ درصد اکلیل متالیک و ۱۰ درصد هولوگرافیک به ۶۰ درصد گلیتر رنگین کمانی می تواند جلوه ای جادویی ایجاد کند.
۴. گلیترهای پودری
این نوع گلیتر بسیار ظریف و ریز است و برای استایل های ملایم و آرایش های کمرنگ مناسب است.
انواع گلیتر آرایشی
گلایترهای آرایشی در انواع مختلف و برای کاربردهای متفاوتی تولید می شوند. به عنوان مثال، برای سایه چشم، لب و حتی روی پوست بدن نیز از این اکلیل های درخشان استفاده می شود. در ادامه انواع اکلیل آرایشی و کاربرد آن ها را توضیح می دهیم.
سایه گلیتر چیست؟
چشم ها مرکز توجه هستند و نحوه آرایش آن ها تاثیر بسیاری در زیبا تر شدن چهره دارد. در مواقعی که می خواهید یک آرایش کامل داشته باشید، سایه یکی از مهم ترین بخش های آرایش است.
سایه چشم گلیتر یک سایه اکلیل دار است که به شکل های مختلف تولید می شود. این سایه مناسب ارایش روزانه نیست. زیرا به دلیل شاینی که دارد بیشتر مناسب مراسم های عروسی و جشن ها است. اما با این محصولات می توانید یک مدل سایه چشم ساده و شیک داشته باشید.
استفاده از این از نوع سایه نیاز به مهارت و توانایی خاصی دارد. سایه گلیتر در انواع پودری، مایع، کرمی و مدادی در دسترس است. برای آنکه با کاربرد سایه گلیتر آشنا شویم ابتدا بهتراست مدلهای مختلف آن را بشناسیم.
انواع سایه گلایتر
سایه گلایتر در چهار مدل مختلف تولید می شود که در این قسمت آن ها را معرفی می کنیم.
۱. گلیتر پودری با پیگمنت پایین
این محصول به طور مخصوص برای چشم تهیه نشده و در هر قسمتی از پوست می توان از آن استفاده کرد. این نوع پودر گلایتر پیگیمت پایینی دارد و بسیار سبک است. این پودر را بر روی سایه چشم خود نیز می توانید استفاده کنید.
۲. سایه اکلیلی کرمی چرب
همانطور که از نام آن مشخص است، این نوع سایه چربی بالایی دارد. برای استفاده از این نوع سایه گلیتر باید مهارت بالایی داشته باشید و تکنیک های مخصوصی را بدانید.
۳. سایه گلیتر فشرده
بافت این سایه تقریبا چرب است. استفاده از این نوع سایه بسیار آسان است و برای افراد مبتدی مناسب است. این مدل در بسته بندی های پالتی به فروش می رسند.
۴. پودر گلیتر با پیگمنت بالا
این مدل سایه برعکس پودر گلیتر، پیگیمنت بالایی دارد و مخصوص استفاده در چشم طراحی شده است. ولی پودر گلیتر و سایه پودری گلایتر یک شباهت با هم دارند. شباهت آن ها در نیاز به استفاده از چسب و ماده چسبنده است.
منبع: deterland